avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensionare

Buna ziua

Va adresez rugamintea sa ma consiliati in urmatoarea problema:

Am depus pe 5.10.2015 dosarul de pensionare la limita de varsta (avand grupa 1 de munca).

Pana in acest moment nu am primit niciun raspuns.

Mentionez ca doresc sa ies la pensie din cauza unor probleme de sanatate si e nevoie de timp pt a le putea trata. Serviciul actual nu mi permite acest lucru.

Cum trebuie sa procedez pt a afla situatia dosarului meu la momentul actual.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sami482001 , utilizator 18:30, 4 Februarie 2016
Variante:

Cereti relatii de la casa locala.
Mergeti in audienta la directorul excutiv
Faceti o interventie la CNPP
Va multumesc mult. In decembrie am fost si mi s a spus sa astept, iar in 15 ianuarie am solicitat printr un e mail sa mi se comunice situati adosarului la momentul respectiv. nu am primit niciun raspuns.
Multumesc mult inca o data pentru amabilittea de a mi raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta la pensionare atomulesei53 atomulesei53 nascut pe 01 nov. 1953 ; stagiul total de cotizare 33 ani 5 luni 5 zile din care 22 ani 11luni 17 zile grupa a ll de munca . Dupa un calculator de limita de ... (vezi toată discuția)
Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, Am continuat sa lucrez si dupa pensionare si am depus doua cereri de recalculare a pensiei una anul trecut in februarie si una anul acesta in ... (vezi toată discuția)