avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... pfa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

pfa

daca creditul este pe pfa sot responsabilitatea este pt ambii in caz de divort?in cazul insolventei falimentului cum se procedeaza cu stingerea acestui credit luat pe pfa sot?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:51, 6 Februarie 2016
Daca pfa-sot nu a evidentiat patrimoniul de afectatiune pentru pfa, atunci sotul raspunde cu bunurile personale sau comune in functie de regimul matrimonial convenit cu celalalt sot (supus publicitatii in registrul national al regimurilor matrimoniale). Cat priveste stingerea debitului pfa, acesta se stinge prin urmarirea bunurilor si veniturilor titularului sau, persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cumpara un imobil fiind casatorit si cu copii fara sa aibe sotia dreptul in caz de divort? Sorynazsmr Sorynazsmr Cum cumpar o proprietate doar pe numele meu fiind casatorit? Daca sotia are dreptul dupa divort e mai bine sa o trec la tata dar sa nu am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare legat de regimurile matrimoniale Lazar Dorin Lazar Dorin Buna ziua, Am o intrebare legat de regimurile matrimoniale. Situatia este urmatoarea: la momentul casatoriei, unul dintre soti detine o locuinta cumparata ... (vezi toată discuția)
Credit prima casă înainte de căsătorie. care sunt drepturile viitorului soț după o eventuală despărțire? angiba angiba Buna ziua Daca prietenul meu a facut un credit prin Prima casa,la care este doar el titular si acum urmeaza sa ne casatorim,si cheltuielile vor fi comune de ... (vezi toată discuția)