Buna ziua. Am nascut in timpul ultimului an de facultate primul copil dupa care am primit indemnizatia cc. Am ramas din nou insarcinata si voi naste dupa 4 luni de la incheierea concediului crestere copil. Intrebarea mea este, as putea primi somaj pe timpul celor 4 luni, iar apoi sa intru in al doilea CCC?
1. Trebuia sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la data absolvirii chiar daca erati in CCC.
2. - Ar trebui sa incercati sa va gasiti un loc de munca, chiar si cu timp partial (1 ora pe zi) pana veti putea intra in concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) dupa care veti intra in CCC2.
- Sau poate puteti ca in acele 4-5 luni sa fiti inscrisa si sa frecventati cursurile de zi ale unei forme de invatamant de orice nivel dar recunoscute de stat (de exemplu o scoala postliceala)
Info
Addryana
Buna seara ! Sunt studenta la postliceala la zi ( asistenta medicala) anul 3, deci in vara termin aceasta scoala si imi dau examenul final ( unde se poate sa ... (vezi toată discuția)