As avea o intrebare:
In calitate de autor al unor sesizari scrise catre politia rutiera, cu privre la incalcarea flagranta a legii de oprire si stationare auto, am dreptul sa solicit dovezi ale finalitatii anchetei? (adica xerocopii ale chitantelor de amenda sau punerea la dispozitie a unor registre la sediul lor) Aceste sesizari nu-s in scop personal, ci se refera la spatiul public. Eu depunind initial la politie o instiintare scrisa si dovada icontestabila (fotografia masinii parcate ilegal, cu numarul matricol vizibil).
Zilele trecute, am primit un raspuns batjocoritor de la politia locala, in contradictie totala cu afirmatiile verbale initiale, rostite din partea altor organe de la rutiera. Nu detaliez, deoarece nu cred ca are rost.
O sa incerc miine la Facultatea de Drept, daca o avea cineva disponibilitate benevola de discutie, macar un minut (pentru o cauza civica, referitoare la spatiul public).
Ce-i drept, avocatii nu prea-s pietoni.
Asa-i in capitalism, dar e cazul sa se vada ca Romania a devenit "tara lucrului bine facut".
Parcare auto
tapa
Locuiesc la casa construita la capatul unei strazi infundate. Trotuarul lat de 3m este perpendicilar pe poarta mica de acces in curte,iar pe spatiul din fata ... (vezi toată discuția)