avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare de divort gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare de divort gresita

Fiul meu a divortat in urma cu 10 ani.Pe hotarirea de divort nu are trecut al doilea nume,acum cind a fost sa schimbe cartea de identitate nu i au primit actele .ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 20:41, 4 Februarie 2016
Cerere de indreptare a erorii materiale, depusa la instanta care a pronuntat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)
Atacarea unei sentinte definitive ludmiladanuta ludmiladanuta In urma divortului, instanta a stabilit ca revin la numele anterior, respectiv Danuta(acesta fiind numele de domnisoara) si nu la numele de Urzica(acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara.va rog frumos,daca se poate,sa ma lamuriti si pe mine ... Moscu Marius Moscu Marius Buna seara.Va rog frumos,daca se poate,sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta.O prietena,despartita in fapt de foarte multi ani de sotul ei,a introdus ... (vezi toată discuția)