avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuri parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuri parcare

Buna seara,cate locuri de parcare poate detine un cetatean? Ma refer la cele care le poti inchiria de la primarie. Parcarea din fata blocului este una libera,foarte putini si-au cumparat locul,dar ele sunt numerotate. As dori sa inchiriez un astfel de loc deoarece este vis-a-vis de Palatul Copiilor si uneori cand sunt spectacole nu am unde sa parchez. Daca am 2 sau 3 masini ,pot inchiria tot atatea locuri?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:22, 4 Februarie 2016
1-Locurile de parcare aflate pe domeniul public se pot utiliza in baza unui contract anual de concesiune
Locurile nu se cumpara ci se utilizeaza perioada cat cel interesat intelege sa achite taxa aferenta
2-Fiecare autoritate publica locala dispune prin HCLM numarul de locuri care pot fi concesionate unui singur solicitant
Sunt localitati unde primaria nu a conditionat numarul de locuri pe care le poate concesiona o persoana,sunt alte primarii care au limitat la 1,2 locuri pentru un solicitant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In fata blocului,unde m-am mutat,exista mai multe locuri de parcare numerotate,care se pot fi luate prin contract de la centrul de Parcari(Sector ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren ce apartine alcuiva mottofreee mottofreee Zilele trecute am platit impozitele si am avut surpriza sa constat ca am platit si impozitul pe locul de parcare inchiriat de la primarie ! Daca tot am platit ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)