avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lista intretinere

Buna ziua.Cine imi poate explica si mie care este modul de calcul al intretinerii .Avem o firma angajata dar nu ma pot lamuri cum calculeaza. Administratorul care l-am avut afisa explicit din ce este compusa intretinerea.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 22:33, 2 August 2009
[ link extern ]

Modalitatile listei de calcul la asociatii de proprietari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza apa canal + epurare biologica ? iulia_smille iulia_smille Locuiesc intr-o garsonierade 25mp la parter( 2pers la asociatie) si trebuie sa platesc 17mc de apa , aprox 45 lei ? Cum se calculeaza acest cost ? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Problema umflare factura de catre asociatia de proprietari! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, De mai bine de un an de zile asociatia de proprietari imi tot umfla factura fie imi pune in plus la consum fie baga pierderi imense, le-am tot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! intampin probleme cu asociația de locatari. sunt ... Alina2183 Alina2183 Bună ziua! Intampin probleme cu asociația de locatari. Sunt mulți ani decât plătesc cați metrii cubi considera doamna administrator, chiar și când nu ... (vezi toată discuția)