avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acordul vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acordul vecinilor

daca deschid un atelier foto-video la mine acasa (stand la curte) imi trebuie acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: raymondjoseph , utilizator 12:49, 16 Februarie 2016
Buna ziua !am acelasi tip de problema cu vecinul va pot spune ca sa va inregistrati la ORC cu PFA cau SRL va vor cere acord vecini daca aveti pereti comuni.O sa aveti nevoie si de autorizatie de functionare de la primarie si pentru ca locuiti in zona rezidentiala intrebati ce hotarari de consiliu local sant in acest sens !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face raymondjoseph raymondjoseph care sunt sansele in instanta de a obtine acordul vecinilor pentru a inchiria locuinta personala in regim hotelier?Mentionez ca locuinta nu are pereti comuni ... (vezi toată discuția)
Transformare locuintei personale in asociatie de locatari raymondjoseph raymondjoseph Daca locuinta personala situata pe un teren cu destinatie rezidentiala este transformata in asociatie de locatari prin vanzarea spatilor,etajelor interne a ... (vezi toată discuția)
Deschidere pensiune. dacă vecinul are autorizație de construcție pentru casă de ... patruvictor patruvictor Dacă vecinul are autorizație de construcție pentru casă de locuit dar de fapt construiește (și deschide) o pensiune, cum pot împiedica funcționarea ... (vezi toată discuția)