avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt divortata vreau sa plec in strainatate cu fiul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt divortata vreau sa plec in strainatate cu fiul meu

sunt divortata si am un fiu de 6 ani, in urma hotararii de divort eu am custodia copilului. pot pleca din tara fara acordul fostului meu sot asupra copilului, doar in baza hotararii de divort? fostul meu sot lucreaza in srainatate si nu vrea sa vina in tara. ce posibilitati am?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:18, 2 August 2009
Daca copilul v-a fost incredintat dumneavoastra prin hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila puteti sa plecati fara nici o problema, nu este nevoie de acordul sotului. Insa trebuie sa aveti la dumneavoastra hotararea judecatoreasca in original.
Puteti sa plecati linistita oriunde doriti dumneavoastra. Va luati actele de identitate si hotararea judecatoreasca prin care v-a fost incredintat minorul si ...vacanta placuta!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru scoatere minor din tara criss_nst criss_nst buna ziua!v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un rasp la intrebarea : cum pot sa plec din tara in vacanta cu fiica mea de 1 an si 10 luni? sa va spun ... (vezi toată discuția)
(nelemurire) minor incredintat spre crestere - iesirea din tara alinus31 alinus31 buna seara! am si eu o nelamurire. eu sunt divortata de 4 ani si am o fetita care a ramas in custodia mea dar nu e trecuta pe numele meu ci pe a fostului ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)