avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract arenda

Buna ziua,
Am o nelamurire : intr-un contract de arenda pe o suprafata de teren intravilan + anexe , valoarea contractului poate fi 0 lei?
Am intampinat probleme la Registrul Agricol la inregistrarea contractului si as dori sa ma lamuresc.
Multumesc
Trebuie sa aiba o valoare.

Valoarea de 0 lei, inseamna ca nu exista contract de arenda; poate fi interpretat ca un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe teren intravilan lucianviorel lucianviorel Buna ziua, As dori si eu o lamurire privind noul cod fiscal si modul de aplicare al acestuia referitor la impozitul asupra terenului intravilan inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pt subventia apia aferenta unui teren agricol aleksutzu aleksutzu As dori un sfat legat de urmatoarea problema: Bunicul sotiei mele, cand a decedat, a lasat celor 4 copii ai sai, printre altele, si suprafata de 3 ha teren ... (vezi toată discuția)
Impozit teren intravilan CIPICIP CIPICIP Buna ziua, As dori o lamurire privind noul cod fiscal si modul de aplicare al acestuia referitor la impozitul asupra terenului intravilan inregistrat la ... (vezi toată discuția)