Lucrez de mai bine de 6 luni intr-un call center, 7h20+40 min pauza/zi, cu 2 monitoare in fata, cu 2 clienti, ritm de lucru alert, un job extrem de stresant. Dupa 6 luni de munca aici am fost diagnostica cu astigmatism si mi s-a comunicat ca beneficiez, prin amabilitatea anagajatorului, de suma de 300 lei pt ochelari. Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru este prevazut in lege(si care anume) sau este intr-adevar vorba de amabilitatea angajatorului.
Un alt aspect il reprezinta faptul ca eu am semnat un contract in care este mentionat programul de lucru de 8h/zi. In fiecare zi, trebuie sa ma prezint cu cel putin 15 minute mai devreme pentru a ma putea loga in toate programele pe care le utilizez(ceea ce nu este mentionat in contract). In plus, planning-ul include adesea ture de 10h, iar eu sunt nevoita sa ma completez cereri de invoire si sa vin intr-o alta zi pt a recupera orele respective(nici acest lucru nu este mentionat in contract). Este legal ?
Nu exista un astfel de termen prevazut in legislatie ... din momentul in care ati primit refuzul angajatorului, aveti la dispozitie un termen de 3 ani pentru a promova actiunea in instanta.