buna ziua. revin pe forum cu rugamintea sa ma ajutati cu informatii privitoare la decesul fostului sot in timpul procesului de accesiune imobiliara artificiala si partaj.
pe scurt sunt in proces cu fostu sot care a deceat el fiind reclamant , eu am un baietel cu el si el mai are o fiica dintr-o casatorie anterioara. am inteles ca fiica poate venii sa il reprezinte in proces sa ceara o parte din partaj. in acelasi timp eu sint garant la un credit de nevoi personale nu mai stiu situatia creditului in present . intrebarile mele sunt ?
poate venii fiica in proces ? ce cota poate primi?
pt banca cum treubie sa procedez? se va indrepta imoptriva mea banca ?
vreau sa fac pensie de urmas pt baietelul meu de 6 ani dar sora fostului sot a intrat in apartament proprietatea personala a fostului sot si tot ea a scos certificatul de deces si eu nu am acest certificat. pot soate alt certificat sau cum pot intra in posesia lui ? apartamentul fostului sot se face succesiunii intre copii ?sunt taxe de succesune si cum se procedeaza ?apartamentul a fost sigilat de procuratura pt ca a fost gasit mort dupa cateva zile dar sora lui a intrat a schimabt usa si acum cheile sunt la ea nu am acces sa vad actele mai ales cele de la banca daca a mai platiti sau nu .
am cheltuit multi bani din pacate pana acum cu procesele si asi dori sa termin odata cu astea .
va multumesc
~ final discuție ~