avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog raspuns deces in timpul procesului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog raspuns deces in timpul procesului

buna ziua. revin pe forum cu rugamintea sa ma ajutati cu informatii privitoare la decesul fostului sot in timpul procesului de accesiune imobiliara artificiala si partaj.
pe scurt sunt in proces cu fostu sot care a deceat el fiind reclamant , eu am un baietel cu el si el mai are o fiica dintr-o casatorie anterioara. am inteles ca fiica poate venii sa il reprezinte in proces sa ceara o parte din partaj. in acelasi timp eu sint garant la un credit de nevoi personale nu mai stiu situatia creditului in present . intrebarile mele sunt ?
poate venii fiica in proces ? ce cota poate primi?
pt banca cum treubie sa procedez? se va indrepta imoptriva mea banca ?
vreau sa fac pensie de urmas pt baietelul meu de 6 ani dar sora fostului sot a intrat in apartament proprietatea personala a fostului sot si tot ea a scos certificatul de deces si eu nu am acest certificat. pot soate alt certificat sau cum pot intra in posesia lui ? apartamentul fostului sot se face succesiunii intre copii ?sunt taxe de succesune si cum se procedeaza ?apartamentul a fost sigilat de procuratura pt ca a fost gasit mort dupa cateva zile dar sora lui a intrat a schimabt usa si acum cheile sunt la ea nu am acces sa vad actele mai ales cele de la banca daca a mai platiti sau nu .
am cheltuit multi bani din pacate pana acum cu procesele si asi dori sa termin odata cu astea .

va multumesc
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 11:51, 8 Februarie 2016
tinaa a scris:

buna ziua. revin pe forum cu rugamintea sa ma ajutati cu informatii privitoare la decesul fostului sot in timpul procesului de accesiune imobiliara artificiala si partaj.
pe scurt sunt in proces cu fostu sot care a deceat el fiind reclamant , eu am un baietel cu el si el mai are o fiica dintr-o casatorie anterioara. am inteles ca fiica poate venii sa il reprezinte in proces sa ceara o parte din partaj. in acelasi timp eu sint garant la un credit de nevoi personale nu mai stiu situatia creditului in present . intrebarile mele sunt ?
poate venii fiica in proces ? ce cota poate primi?
pt banca cum treubie sa procedez? se va indrepta imoptriva mea banca ?
vreau sa fac pensie de urmas pt baietelul meu de 6 ani dar sora fostului sot a intrat in apartament proprietatea personala a fostului sot si tot ea a scos certificatul de deces si eu nu am acest certificat. pot soate alt certificat sau cum pot intra in posesia lui ? apartamentul fostului sot se face succesiunii intre copii ?sunt taxe de succesune si cum se procedeaza ?apartamentul a fost sigilat de procuratura pt ca a fost gasit mort dupa cateva zile dar sora lui a intrat a schimabt usa si acum cheile sunt la ea nu am acces sa vad actele mai ales cele de la banca daca a mai platiti sau nu .
am cheltuit multi bani din pacate pana acum cu procesele si asi dori sa termin odata cu astea .

va multumesc

poate cineva sa ma ajute cu aceste raspunsuri nu stiu ce am de facut si cu banca si cu celelalte probleme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj tinaa tinaa buna ziua . va scriu din nou pe scurt situatia mea si va rog sa ma sfatuiti cu privire la o nelamurire. am pe rol un proces de partaj cu fostu sot ( a ... (vezi toată discuția)
Lesire girant coplatitor din contractul de credit, dupa divort TOS55555 TOS55555 Dupa divort,partaj,fostul sot ramane cu casa pt care exista credit ipotecar si la care sunt eu sunt girant,iar mama coplatitor.El nu vrea sa modifice ... (vezi toată discuția)
Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)