avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs trimis in service si inapoiat fara a fi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs trimis in service si inapoiat fara a fi verificat

Bună seara.
Am o problema cu un produs trimis în service. E vorba de un led Samsung. Care nu mai funcționa (problema era ca am început sa nu mai văd imagine) după ce a stat 6 zile în service îl primesc înapoi nefuncțional iar service-ul îmi spune în procesul de constatare ca e din vina mea.dar problema e ca și pe șuruburi nici nu se vede a fi umblat la el iar ceea ce nu înțeleg e de ce au scris pe procesul verbal de constatare ca eu am fost informata Cum ca e din vina mea și ca au făcut poze. Am cerut poze nu au avut sa îmi arate și am dorit sa îl retrimit în service.am vreo șansă să il repare?pot face reclamație la Opc sau sa încerc sa intru în contact cu cei de la Samsung?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:25, 8 Februarie 2016
Mai exact, cum au scris in PV?

Daca nu vor sa-l mai primeasca nu aveti cum sa-i obligati deci nu va ramane decat ce ati scris: sa ii reclamati la ANPC si sa luati legatura cu Samsung.
Sigur, daca sunteti sigur ca nu s-a intamplat sau n-ati facut nimic din ce elimina garantia (socuri mecanice etc.).

Incercati intai la Samsung, au tel verde: 0800872678.
Informatii de contact gasiti si aici:
[ link extern ] /






~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țeapă quickmobile alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Am făcut nefericita alegere de a cumpăra de la Quickmobile. Mi-am luat un telefon Asus Zoom ZX551ML 128gb și în jumătate de an mi-au ... (vezi toată discuția)
Bună seara , oameni buni ! mă numesc popa florentina, am achiziționat ... Florentina Popa Florentina Popa Bună seara , oameni buni ! Mă numesc Popa Florentina, am achiziționat un TV LED NEI, de la firma EVOMAG. La primirea coletului s-a verificat integritatea ... (vezi toată discuția)
Service auto responsabil pentru piese in garantie adysimy adysimy Buna ziua!Pe data de 4.01.2016,m-am prezentat cu autoturismul marca w golf 4 la un service auto pentru a verifica starea tehnica a ambreajului.Cei de acolo ... (vezi toată discuția)