avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor somaj

Va rog sa imi dati o informatie refeirtoare la cazul inregistrarii la AJOFM, a unui absolvent studii medii promotie 2009 care
la interval de 5 zile de la inregistrarea la somaj, a gasit un loc de munca ( nebeneficiind nici macar ptr. o luna de ajutorul de somaj),dar el fiind inregistrat la agentie , daca in acest caz al angajarii cu carte de munca, dar pe perioada determinata ( cu probabilitatea modificarii perioadei de angajare,in nedeterminata dupa 2 luni),ce facilitati are, in cazul acesta al gasirii unui loc de munca in mai putin de 30 zile de la data inregistrarii la AJOFM?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:45, 5 August 2009
60 de zile de la data absolvirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii persoane aflate in evidenta amofm gbranzoi gbranzoi Fiica mea este absolventa a facultatii de medicina. Dupa licenta s-a inregistrat la somaj sector 2. A primit ajutor de somaj pe luna decembrie 2010, iar de la ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi liceu / facultate magnifiq magnifiq Buna ziua! Am si eu o intrebare,in anul 2009 am absolvit liceul si am beneficiat de ajutor de somaj vreme de 2 luni pana cand m-am angajat,conf.legii ar fii ... (vezi toată discuția)
Cumul indemnizatie de somaj cu salariu miliardar miliardar O prietena este absolventa de facultate, a intrat in somaj, a 2-a luna, iar acum doreste sa se angajeze la o societate, dar nu pe calificarea ei. Intrebarea e ... (vezi toată discuția)