avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, dezbatere, declaratie mostenitor la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, dezbatere, declaratie mostenitor la ambasada

puteti va rog sa ma ajutati... daca dupa moartea bunicului bunica nu a trecut inca partea lui pe ea ...ce se poate face acum , mentionez ca bunica mai are o fata in state si mama aici , ea vrea sa i lase totul mamei , fata din state este de acord dar ce se poate face fara k fata din state sa fie implicata cu hartii ....si alte cele cat mai simplu si mai ieftin.MULTUMESC ANTICIPAT
@ pap
Atentie. Tot ce s-a spus pana acum este valabil numai dupa ce s-a dezbatut succesiunea dupa bunic. Numai atunci bunica si cele doua fiice au dobandit calitatea de mostenitor.
mai simple si mai ieftin de cit v-au spus acesti domni un se poate !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune liveomars liveomars Buna ziua! Care este procedura legala pentru taxa de succesiune in urma decesului mamei, mostenitori sunt: sotia si 2 copii. Tatal vrea ca copiii sa renunte ... (vezi toată discuția)
Acceptarea expresa a succesiunii raul89 raul89 Buna ziua Doresc sa verific daca succesiunea dupa bunicul meu, a fost acceptata expres de catre unul dintre mostenitorii sai, in termenul legal de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)