avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen apel

Am primit acasa urmatoarea , Comunicare Hotarare Civila Nr.............din data de 15-Ianuarie -2016 , cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare , pronuntare in sedinta publica azi 15.01.2016 ............si putin mai jos scrie pe aceasta comunicare Red . IN/Tehnored.F.G 5 ex/25.01.2016 , intrebarea mea este care este termenul maxim pentru care se poate face apel
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 12:08, 8 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
data postei este 27 01 2016 , in mod logic ambele parti primesc comunicare aproximativ la aceeasi data , gresesc?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie sau prostie? LiviuCotfas LiviuCotfas In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare" ContSters378881 ContSters378881 Buna seara. Va rog sa îmi explicati ce înseamnă \"cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare\". Îmi respinge cererea ca nefondata, dar cu drept de ... (vezi toată discuția)
Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Puteti sa mi spuneti ce inseamna:Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se face in termen de 30 zile de cand s a dat sentinta,sau de cand ... (vezi toată discuția)