avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... neplata credit firma vanduta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

neplata credit firma vanduta

Am un amic, a luat un credit, a platit la zi o perioada dupa care a vandut firma fara sa anunte banca, noii asociati nu au mai platit decat 2-3 rate si pauza... :( nu au bunuri pe firma
1 ce poate pati prietenul meu?
2 are 2 giranti care lucreaza in strainatate (la negru, cred), ce va fi cu ei?
3 ce ar trebui sa i recomand sa faca?

Multumesc si astept cu interes raspunsul.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:15, 4 August 2009
Bazele relatiei dintre unitate si banca sunt stabilite in cadrul contractului de credit bancar, unde sunt specificate obligatile partilor si consecintele nerespectarii acesor obligatii.
Studiati contractul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca girant, am ajuns sa platesc poprirea, adica implicit imprumutul Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(cam 2 ani de zile) sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost garant pentru creditele fostei noastre firme si acum e bun e de plata oanabarbulescu oanabarbulescu Buna ziua, acum 4 ani sotul meu a deschis o firma,srl, in parteneriat cu inca o persoana.La momentul respectiv firma a mers bine inregistrand profit. Dupa un ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale.executare silita sau nu? ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, spuneti-mi si mie va rog,ce sa mai inteleg legat de...un credit de nevoi personale,fara giranti,fara ipoteca....angajatul bancii imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)