avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prima abatere Furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prima abatere Furt calificat

Buna ! Recent am facut o mare prostie.Ma aflam in cluj si am plecat spre polus cu gandul de a intra in Decathlon unde m-am indreptat direct spre rafturi am ales cateva produse de la haine pana la papuci in valoare totala de 470 de lei.Am mers in cabina de proba , am rupt etichetele si le-am bagat in geanta ...dupa care am incercat sa ies pe portile de securitate , dar nu am reusit caci a inceput sa sune alarma.Agentul de securitate m-a intors si a spus sa vedem ce a sunat.Am recunoscut ca am sustras produse din magazin , mi-a cerut buletinul si m-a dus intr-o camera dupa care a chemat politia.Politistii mi-au luat declaratie dupa care m-au dus la sectia de politie unde mi-au luat amprente si o sa imi vina citatie la domiciliul actual.Ce o sa se intample mai departe? Sunt speriata , mai ales ca sunt si studenta si e prima data cand fur..am recunoscut greseala.Bunurile furate au fost recuperate de catre angajatii magazinului.
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2016
DenisaBaias, utilizator
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 16:16, 15 Iulie 2016
la arhiva judecatoriei cluj-napoca, acolo tre sa mergi, camera 15 daca nu ma insel, e chiar la parter. Faci acolo o cerere si poti sa consulti dosarul daca vrei. Online, ar fi trebuit sa primesti o foaie cu o parola si site-ul de la curteadeapelcluj.ro dar cel mai bine e sa consulti dosarul live, la arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din hipermarket Haz29 Haz29 Salutare Am si eu o intrebare. Am facut prostia de a incerca sa sustrag dintr-un magazin produse in valoare de 140 de lei si am fost prinsa la iesirea din ... (vezi toată discuția)
Furt din hypermarket RINCIK RINCIK S-a intamplat aseara in hypermarketul in care imi fac de obicei cumparaturile.Am pus unele produse in carucior si alte produse le-am bagat intr-un rucsac pe ... (vezi toată discuția)