avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire din daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire din daune morale

Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu o problema si anume: mi s-a facut poprire pe daune morale fara sa fiu instiintata in vreun fel. Am o banuiala ca ar fi vorba despre o amenda administrattiva veche cam de 3 ani (de care am uitat pana). Acum doi ani aproape am fost la circa financiara si m-am interesat daca am datorii, amenzi..mi s-a spus ca nu. Intrebarea mea e : poate sa faca poprire pe daune morale? (acestea nu sunt ale mele dar sunt in contul meu). Ce pot face sa recuperez banii? nu fug de amenda dar as putea s-o platesc din salariu in rate. Multumesc
Cred ca avocatul dvs v-ar putea raspunde la aceste intrebari.
Multumesc, mai vroiam si o alta parere dar vad ca nu apare mai nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa ma indrumati ce trebuie facut in aceasta ... lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua. Doresc sa ma indrumatin ce trebuie facut in aceasta situatie. Sant executat silit pt un imprumut bancar neachitat. In urma cu ceva timp, am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Poprire executor uivlis2018 uivlis2018 Buna ziua, Am girat pe cineva la un CAR, iar executorul judecatoresc mi-a facut numai mie poprire pe salariu, desi persoana respectiva are pensie. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajament plata cu erori foarte grave Samachisd Samachisd Executare silita angajament plata cu erori foarte grave. Am făcut un angajament de plata anul trecut în care ma angajez sa plătesc suma de 10000 de lei în ... (vezi toată discuția)