avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita angajament plata cu erori foarte grave
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita angajament plata cu erori foarte grave

Executare silita angajament plata cu erori foarte grave.
Am făcut un angajament de plata anul trecut în care ma angajez sa plătesc suma de 10000 de lei în 3 rate unei alte persoane.Problema este ca persoana respectiva a furnizat un cont bancar pe o hârtie scrisa de mana.,cont la care nu are acces și nici nu ii aparține. Banii s au virat în contul respectiv. Iar acum după aproape un an, un executor judecătoresc îmi face proprire pe venituri deoarece nu s a respectat acest angajament. Menționez ca nu scrie nicăieri nimic despre aceasta greșeală. Doar se face poprire ca și cum nu s a plătit. Ce as putea face în acest caz? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
Samachisd, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:13, 3 Martie 2021
contestatie la executare. sper ca aveti proba ca persoana v-a indicat acel cont, ca exista un contract de imprumut etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Dificultati la ridicarea popririi selected selected Buna ziua. Am o problema cu bancile :D . Am poprire pe contul curent pentru un titlu executoriu. Angajatorul a primit si el titlul executoriu si mi-a retinut, ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)