avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

La data de 15.03.2016 sunt indreptatita sa ma pensionez pentru limita de varsta si stagiu complet de pensionare; Respectuos va rog sa ma clarificati in urmatoarea situatie:
eu nu am efectuat concediul de odihna in anul 2014 si 2015 pana in prezent;la data pensionarii pot solicita compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat in anul 2014 si 2015;
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 9 Februarie 2016
Da, puteti solicita compensarea in bani a CO neefectuat pe anii 2014 si 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie : Un angajat este in concediu medical inepand cu luna martie 2015; daca v a prezenta in continuare ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna is_yka is_yka Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate compensa in bani concediul de odihna neefectuat in anul 2014, avand in vedere ca la data de 01.12.2014 contractul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna obligatoriu elena_gg elena_gg Buna seara, Am contract de munca individual ca bugetar din ianuarie 2015, in tot acest timp nu am avut concediu de odihna. Nu am dorit concediu de odihna si ... (vezi toată discuția)