avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Dacă o persoană îndeplinește vârsta și vechimea în muncă (conform legii pensionarii anticipate), se poate pensiona anticipat, sau anticipat parțial dacă nu este în câmpul muncii?
Cel mai recent răspuns: ContSters377101 , utilizator 20:05, 17 Octombrie 2016
Da.
Daca indeplineste conditiile se poate pensiona indiferent daca la data solicitarii pensiei este in activitate sau nu.
Multumesc mult pentru raspuns
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
ContSters377101, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata anca-ioana anca-ioana Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, este vorba despre mama mea, pensionara in momentul de fata, gradul 3, pensie de boala. Ar dori sa stie ... (vezi toată discuția)
Data pensionare paul1851 paul1851 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti data pensionarii drept/anticipata pentru mama mea. 1. data nasterii= decembrie 1962 2. data angajarii= ianuarie 1982 3. ani ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un functionar public trecut de varsta de pensionare sa lucreze in continuare in cadrul unei primarii? zzzionut zzzionut Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un functionar public trecut da varsta legala de pensionare( are 65 de ani) sa lucreze in continuare in cadrul ... (vezi toată discuția)