avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... URGENT ! Angajare pentru arestat la domiciliu. Rog ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

URGENT ! Angajare pentru arestat la domiciliu. Rog raspuns

Buna ziua, as dorii si eu daca stie cineva sa imi spuna care sunt demersurile pentru a ma putea angaja din moment ce sunt arestat la domiciliu. Mai jos precizez cateve lucruri pe care le consider importante in cazul meu :
Firma care doreste sa ma angajeze este a tatalui meu.
Sunt arestat la domiciliu pentru complicitate la inselaciune cu un prejudiciu de 1520 lei, iar decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti.
Mentionez ca eu locuies in orasul Petrila din judetul Hunedoara.
As dorii sa stiu care sunt demersurile pentru a ma putea angaja, dealtfel am inteles ca se poate face o cerere de schimbare a masurii de arest la domiciliu cu control judiciar care m-ar ajuta mult sa ma angajez mai repede. Tinand cont ca orice cerere pe care as trimite-o catre tribunalul Bucuresti ar ajunge acolo in 2-3 zile iar raspunsul ar ajunge la mine la fel, deci fiecare cerere ar dura cam 1 saptamana in cel mai bun caz, iar asta m-ar intarzia foarte mult. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: especialalecs , utilizator 19:45, 10 Februarie 2016
freeelis a scris:

De ce nu incheiati un contract cu munca la domiciliu?

Pentru ca probabil vrea sa motiveze in instanta cererea de preschimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, motivat ca nu poate ajunge la serviciu :)

In realitate n-ai nici un avantaj daca te mai angajezi fiindca poti sa-ti faci pensie privata, poti plati CASS separat. SIngurul avantaj e daca-ti convine serviciul si te obliga angajatorul, ori in acest caz angajatorul e tatal, care-i poate da bani pentru nimic :)

Nu mai sunt la curent, dar ca sa te angajezi nu poate fi diferit fata de ceilalti angajati ai firmei, daca exista. Daca-mi aduc bine aminte in esenta angajatul semneaza un contract individual de munca, si face controlul de medicina muncii, restul trebuie sa stie firma...
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2016
eusaisapte, utilizator
freeelis a scris:

De ce nu incheiati un contract cu munca la domiciliu?


Nu pot incheia un contract de munca la domiciliu din moment ce firma se ocupa cu producerea de mobilier .
As dori sa stiu cum as putea formula acea cerere catre tribunalul bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere schimbare masura arest la domiciliu especialalecs especialalecs Buna seara, as dori daca poate pune cineva un model de cerere pentru schimbarea arestului la domiciliu cu controlul judiciar deoarece doresc sa ma angajez, am ... (vezi toată discuția)
Control judicar - schimbarea domiciliului cori1 cori1 Cum se poate schimba domiciliul in control judiciar? In momentul de fata ca restrictie a controlului judiciar nu am voie sa parasesc localitatea decat si ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)