avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe deschidere actiune partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe deschidere actiune partaj succesoral

Va rog sa-mi spuneti ce taxe trebuie sa platesc pentru deschiderea partajului succesoral ,4 mostenitori nu ne-am inteles si nu am putut merge la notar ,3 nu si-au exprimat optiunea succesorala ,procedura preliminara desfasurata ,bunul in valoare de 100000 lei deci din start 3% ,apoi pe capetele de cerere cat mai trebuie sa platesc ,se mai plateste pe fiecare succesor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:28, 9 Februarie 2016
Buna seara,
Taxele sunt de 5% din valoarea bunului.
Nu exista taxe separate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune martita martita buna seara,am rugamintea de a ma ajuta cu unele sfaturi.Proprietate comuna a sotilor , sotul decedat nu are mostenitori sotia trebuie sa faca succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune mac6 mac6 Sunt instiintat dupa aproape sapte ani de decesul unei rude.Este o fapta care pedepsibila aceasta lipsa de diligenta a celorlati mostenitori care nu au anuntat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,cum se poate face iesirea din indiviziune prin intelegere ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Buna ziua,cum se poate face iesirea din indiviziune prin intelegere intre mostenitori,la notar sau in instanta?(3 frati au titlu de proprietate pe un ... (vezi toată discuția)