avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin

am o sora de 17 ani care luna aceasta implineste ani. noi stam in chirie (inainte stateam la bunici),eu am buletin de 18 ani facut pe adresa lor ,dar odata mutate nu vror sa mai faca buletin si surori mele . cum putem rezolva problema ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:14, 11 Februarie 2016
nu inteleg
fi-ti mai explicita
aveti o sora care are 17 ani si luna aceasta implineste..... cati ani? probabil 18.
aveti trecuta in buletinul dvs adresa bunicilor dvs?
unde v-ati mutat?
Aveti contract de inchiriere, proprietarul ar fi de acord sa o primeasca in spatiu? Daca da, cand implineste 18 ani sau imediat dupa aceea isi poate face carte de identitate cu domiciliul acolo unde stati.
Daca nu vrea proprietarul, sa mearga sa isi scoata carte de identitate provizorie de la Evidenta unde si-a facut CI la 14 ani pana gasiti pe cineva care sa-si dea consimtamantul.

Daca mai doriti lamuriri reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal nu vrea sa-i faca buletinul la 18 ani sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua este vorba despre prietena mea care de 3 ani s-a mutat la mine. Problema este ca in septembrie implineste 18 ani iar eu si cu ea am vrea sa plecam in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru mutatie bucuresti astrid22 astrid22 Bună dimineața! Va rugam sa ne spuneți de ce acte avem nevoie pentru a obține mutație în București. Menționez ca eu și ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pentru minor care locuieste in anglia Danadia Danadia Buna ziua, fiica mea implineste 18 ani in August si o sa mearga in tara in perioada aia. Trebuie schimbat buletinul si pasaportul dar noi locuim in Anglia. Cum ... (vezi toată discuția)