avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere - judecata camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere - judecata camera preliminara

care sunt pasii urmatori dupa ce plangerea a ajuns la judecatorul de camera preliminara art.340 cpp vom fi citati ajungem in instatnta sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: plecindubai , utilizator 19:46, 21 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
daca am primit citati si nu ma prezint ce se intampla?
pot trimite decat un avocat sau trebuie sa fiu si eu prezent?
~ Conținut șters la cerere ~
dar pot sa nu angajez avocat si sa fac o procura in are sa ma reprezinte fiul meu
plecindubai a scris:

dar pot sa nu angajez avocat si sa fac o procura in are sa ma reprezinte fiul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plangere impotriva ordonantei procurorului general al parchetului de pe langa curtea de apel plecindubai plecindubai am depus o plangere impotriva ordonantei data de procurorul general al parchetului de pe langa curtea de apel plangerea am depus-o la curtea de apel sectia ... (vezi toată discuția)
Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. am formulat plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 340 din CPP in care am invocat pe langa exceptia nulitatii relative si exceptia nulitatii ... (vezi toată discuția)
Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)