avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Buna seara ,
as dori sa stiu daca este posibil sa se faca un contract de vanzare cu clauza de intretinere intre parinti pe de-o parte si doi fosti soti (in acest moment ei fiind despartiti in mod legal) divortati.

Sper ca m-am facut inteleasa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:30, 9 Februarie 2016
Da....se poate, daca fiecare isi asuma responsabilitatile si faptul ca vor detine un spatiu in indiviziune.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
Geta Anghel, Avocat
Va multumesc
Se poate face.
Mergeți la notar ca sa va lămuriți mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare notariala vs partaj Margareta78D Margareta78D Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: anul acesta am divortat de sotul meu (februarie 2013),fiind casatoriti din aprilie 2005. In ... (vezi toată discuția)
Partaj romeocolici romeocolici Salut la toti, din pacate am divortat #-o, acum ramane problema partajului, printre alte bunuri care trebuiesc impartite este si UN TEREN care a ... (vezi toată discuția)
Divort nedorit de mine ciobanu mihaela ciobanu mihaela va rog sa ma lamuriti si pe mine ,ca sa stiu la ce sa ma astept in caz ca sotul isi duce la bun sfarsit amenintarile;locuim intr-o casa care apartine socrilor ... (vezi toată discuția)