avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copie de pe contractul de asistenta juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copie de pe contractul de asistenta juridica

Buna dimineata,sotul meu din greseala a plecat in stainatate cu Contractul de asistenta juridica si chitanta, spuneti-mi pot pune la dosar o copie in care sa specifice conform cu originalul si semnatura pana se intoarce,in aprilie.Sau ce putem face,va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:31, 10 Februarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chitanta se depune în original pentru a obține cheltuielile.
Contractul nu e important la instanta deoarece se depune împuternicirea avocatiala.
Si pana in aprilie când vine sotul,nu pot depune o copie a acestui ac,iar ulterior il depunem in original?Iar împuternicirea se poate face online.Sotul si avocatul au incheiat contractul de asistenta juridica si s-a platit suma respectiva avand si chitanta,dar sotul a plecat cu contactul si chitanta,nu se poate eventual ceva care sa inlocuiasca originalul o mica perioada de timp?Cand vine la începutul lunii aprilie le poate depune la dosar in original.Va multumosc pentru ca mi-ati raspuns.
acest răspuns util
Ptr.acordarea cheltuielilor de judecata, trebuie sa depuneti chitanta in original.Daca nu vi se acorda cheltuielile de judecata pe baza copiei de pe chitanta, puteti formula ulterior, pe cale separata actiune in pretentii ptr.plata cheltuielilor de judecata.
multumesc frumos
acest răspuns util
Chitanta se depune la ultimul termen de judecata.
O poate trimite prin posta daca se finalizeaza procesul pana vine el.
Vorbiti si cu avocatul ca el isi poate da seama cand se va finaliza procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire Catalina2000 Catalina2000 Buna ziua, Daca avocatul partii adverse nu a depus imputernicire, sunt indreptatita sa solicit Instantei sa solicite avocatului partii adverse ... (vezi toată discuția)
Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata constand in onorariu avocat pentru redactare actiune ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Pot cere cheltuieli de judecata onorariu avocat daca acesta doar mi-a redactat cererea de chemare in judecata? (contracost desigur) Mai departe ... (vezi toată discuția)