Buna dimineata,sotul meu din greseala a plecat in stainatate cu Contractul de asistenta juridica si chitanta, spuneti-mi pot pune la dosar o copie in care sa specifice conform cu originalul si semnatura pana se intoarce,in aprilie.Sau ce putem face,va multumesc foarte mult.
Si pana in aprilie când vine sotul,nu pot depune o copie a acestui ac,iar ulterior il depunem in original?Iar împuternicirea se poate face online.Sotul si avocatul au incheiat contractul de asistenta juridica si s-a platit suma respectiva avand si chitanta,dar sotul a plecat cu contactul si chitanta,nu se poate eventual ceva care sa inlocuiasca originalul o mica perioada de timp?Cand vine la începutul lunii aprilie le poate depune la dosar in original.Va multumosc pentru ca mi-ati raspuns.
Ptr.acordarea cheltuielilor de judecata, trebuie sa depuneti chitanta in original.Daca nu vi se acorda cheltuielile de judecata pe baza copiei de pe chitanta, puteti formula ulterior, pe cale separata actiune in pretentii ptr.plata cheltuielilor de judecata.
Chitanta se depune la ultimul termen de judecata.
O poate trimite prin posta daca se finalizeaza procesul pana vine el.
Vorbiti si cu avocatul ca el isi poate da seama cand se va finaliza procesul.