Buna ziua , am o mare nelamurire, am preluat un srl prin cesiune de parti sociale de catre actionari in drept, iar ca unic actionar in firma care am preluat-o se afla un ong .Ok, am platit partile sociale dobandite din ong, acuma intrebarea mea este ce inregistrari contabile trebuie sa fac in ong pentru plata partilor sociale cesionate si pentru toate cheltuielile aferente inregistrarii srl la registrul comertului?Mentionez ca si ong si srl are acelasi administrator, doar ca ong este unic actionar in srl?Multumesc mult
Vanzare firma
ContSters283832
Am un srl pe profit, singur actionar. Exista cumparator . Pot sa incasez pe persoana fizica suma respectiva , fiind administrator, prin vanzarea acestui srl?. ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.