avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals in declaratii

Buna ziua ... Am si eu o piatra pe suflet si sper ca aici gasesc ajutorul de care am nevoie.
A fost facuta o plangere sau nu stiu exact cum sa ii spun pentru ca nu stiu care sunt procedurile la noi ... Pe scurt o persoana a fost la politie si a declarat ca doreste ca eu sa nu mai iau legatura cu ea si sa nu o mai caut iar daca voi continua sa incerc sa vorbesc cu ea domnul comisar mi-a spus ca va fi obligat sa faca demersurile pentru a fi cercetat de hartuire ... In declaratia ei apar niste minciuni pe care eu le pot dovedii ( una din ele ar fi ca relatia noastra s.a terminat de 7 luni ... Timp in care pe ea nu o interesa de mine si incerca sa ma evite dar eu am martori si mesaje , poze etc. Care pot dovedii contrar) pot face ceva in privinta asta ? Tin sa precizez ca ea este pusa de parintii ei sa minta si sa faca plangeri impotriva mea din cauza unei altercatii cu tatal ei ... Imi cer scuze daca pe alocuri par lucruri greu de inteles dar imi e greu sa ma exprim intr.un loc virtual.
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 16:16, 12 Februarie 2016
Va trebui sa va construiti o aparare impotriva acuzatiilor aduse, iar la finalizarea urmaririi penale, daca solutia va fi de clasare sau renuntare la urmarirea penala, aveti posibilitatea sa formulati o plangere impotriva persoanei care v-a incriminat, pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângeri penale mincinoase depusă la politie si la anaf paveldanut paveldanut Buna ziua, Am o datorie fata de o terta pers care mi-a depus foarte multe plageri la Politie. Toate planegerile au fost clasate de procuror. Cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Inducerea în eroare a organelor judiciare alex242 alex242 În anul 2019 am avut un vecin voiajor care a locuit doar o lună în bloc ( în chirie). In această perioadă am avut un conflict cu vecinul in cauza si ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata - plangere neintemeiata CarmendiaDinu CarmendiaDinu Buna ziua, in primul rand imi cer scuze pentru greseala de ortografie din titlu! in al doilea rand as avea rugamintea sa ma ajutati, pe cat posibil, in ... (vezi toată discuția)