Buna ziua,
Am o datorie fata de o terta pers care mi-a depus foarte multe plageri la Politie. Toate planegerile au fost clasate de procuror.
Cu respectiva pers am avut un dosar civil iar instanta m-a obligat la plata sumei pe care i-o datorez.
In urma unor demersuri pe care le-a facut respectivul a ajuns la un executor judecatoresc unde s-a pus in aplicare respectarea sentintei civile. Eu am ajuns cu executorul la un inteles ca sa cotizez acea suma esalonat.
In ultimile luni nu am mai achitat ca nu am avut si respectivul mi-a depus planegere la politie pentru INSELACIUNE iar in acea plangere a declarat multe lucruri neadevarate.
Cu siguranta nu face obiectul Inselaciunii pt ca eu am un document de esalonare cu executorul.
Daca ii depun respectivului plagere pentru inducere in eroare a organelor judiciare FAC BINE?
Astept un raspuns
Buna seara,
Chiar daca ii depun o plangere penala in baza art. 259 DENUNTARE CALOMNIOASA?
El a declarat in plangerea lui la Politie numai minciuni si pot dovedii ca nu este adevarat nimic
Pana acum am avut depuse 14 planegri penale pe diferite articole si toate s-au clasat.
Omul asta nu are ce face de cat sa mearga la Politie sa depuna plangeri minicioane.
Ultima planegere care mi-a depus-o si tot clasare va fi cu siguranta.
Ma mai gandeam sa-i depun o plengere in baza art. 326 Falsuri in inscrisuri..insa
tgeorgescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
S-ar retine ca a indus in eroare organele de cercetare penala daca se poate dovedi ca stia ca minte in plangerile facute. Deci nu ca a gresit neintentionat sau ca era incredintat ca are dreptate facand plangerile respective.