Buna dimineata, in urma cu cateva luni l-am chemat din nou pe tatal biologic al fetitei mele in instanta deorece nu aveam cum sa preiau legatura cu el si nici cu familia lui.
Zis si facut am recurs la acelasi avocat pentru a solicita schimbarea de domiciliu din Romania in Olanda. Este acelasi avocat cu care am obtinut si custodia fetitei daca are vreo relevanta, doar ca in cursul zilei de ieri am aflat ca tatal biologic al fetitei a facut o vizita acovatului fara sa se faca anuntat si in plus a fost insotit de inca vreo 3 handralai adevarat destul de mari corporal iar ei fiind doar prieteni. Tatal a cerut sa ii se explice ceea ce eu cer pentru ca el crede ca eu ii cer lui banii de pensie alimentara din 2007 si pana acum si custodia totala. Ceea ce eu nu am cerut, aici se poate vedea clar ceea ce eu am cerut
[ link extern ] /
Problema mea este ca avocatul meu ieri mia spus ca sa fiu desteapta si sa cad de acord cu el...eu sa ii dau inscris cum caci renunt la aceea pensie alimentara, iar el imi da acordul sa schimb adresa copilului. Eu acum logic ma gandesc asa: pai eu am custodia copilului, copilul este integrat aici in Olanda, noi nu i-am cerut niciodata nimic, eu acum ce as avea de pierdut atata timp cat eu am intentat procesul si nu cer decat o amarata de semnatura pentru pasaport. Sper ca am fost coerenta altfel imi cer iertare pentru multele ideii care nu imi dau pace.
[Editare aranjare text, fara modificari]