In urma unei executari silite , piritii au ramas cu doua camere din imobil , dar TOT terenul care inconjoara casa este al meu . Eu nu vreau sa le acord servitute , acestia au posibilitatea de a cere unui vecin , adica mai au variante de servitute . Le pot interzice accesul pe terenul meu catre intrarea in casa ?
Se intelege, oarecum, ca cele doua camere ale celor executati silit fac parte din acelasi imobil, al carui teren sustineti ca il aveti in totalitate in proprietate, deci, locuiti in comun, probabil aveti aceeasi adresa.
Desigur, doar presupun ca exista un acces, o intrare, normal, firesc, pt acei oameni. Au o usa pe care trebuie sa intre, pe scara imobilului, pe hol, la care se ajunge prin curte, adica acel teren. Nu se pot catapulta din strada. De acea au drept la servitute de trecere.
E bizara insistenta dvs pt accesul lor pe la vecini..au cumva o usa la vecini, in curtea acestora ? mai sunt alti vecini in curte? Ca ati spus ca tot terenul e al dvs, deci nu mai e altcineva. Si atunci, de ce pe la vecini ? Accesul, servitutea se face in varianta cea mai facila, normala si logica, adica prin curtea imobilului in care locuiesc. Si sunt inca propietari.
DA OK . Aici ati punctat bine : " inca " . Vor pierde si cele doua camere este vorba numai de ceva timp . habar nu aveti cu ce ne confruntam acolo . multumesc totusi , am inteles .
Granituire
gina d
[b]AM SOLICITAT GRANITUIREA INTRE MINE SI VECINUL MEU .IN URMA PROBELOR ADMINISTRATE SI A EXPERTIZELOR EFECTUATE JUDECATORIA IMI ADMITE ACTIUNEA FORMULATA ... (vezi toată discuția)