avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca unul dintre soti are problene care impun interventia unuio psihiatru nu se mai poate divorta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 17 Februarie 2016
Nu am acordat credit cuiva, insa motivele pe care le insirati in cerere trebuie dovedite.
Unora le e usor sa zica ca a vrut nevasta sa ii omoare, insa instanta nu ii crede pe cuvant,
Ar trebui sa aveti niste acte- ati depus plangere sau v-a spart capul si ati stat in spital, politia s-a autosesizat, femeia e la inchisoare.. de-astea.
Ps- mai usor cu atacuri la persoana pe forum, multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. ... Madrian16 Madrian16 Bună seara,mă aflu într-o situație destul de grea și dureroasa. Sunt împreună cu soția mea de 3 ani și avem o fetiță de 9 luni dar am ajuns ... (vezi toată discuția)
Incepere actiune divort cu minori ayleena ayleena Buna ziua, va voi expune o situatie si apoi va voi ruga sa ma ajutati cu cateva informatii. Sotul hotaraste, dupa multi ani in care sotia il santajeaza ca ... (vezi toată discuția)
Divort si abandon JanineB JanineB Buna. Sunt noua pe aici si am o problema cu care ma confrunt pt prima data, si sper si ultima.... Sunt casatorita din 2004, in Romania. In anul 2007 am plecat ... (vezi toată discuția)