avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita de varsta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita de varsta?

Buna ziua. Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.Vorbesc in numele mamei mele. Mama mea este nascuta in 20.04.1957;a lucrat ca infirmiera la o cresa de copii. Are o vechime in munca de 22 ani. Nu are sporuri de conditii grele.Ati putea sa-mi spuneti cand ar putea sa-si depuna dosarul pentru pensie? S-au schimbat asa de mult legile incat,saraca mea mama,nu mai stie ce si cum. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:24, 15 Februarie 2016
Limita de varsta la 60 de ani si 9 luni.
Dosarul se poate depune incepand cu 20/01/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie retroactiva pensie tonica31 tonica31 Buna ziua. Am o intrebare , in numele mamei. Daca mama e nascuta in 10.04.1957 cu o vechime in munca de aprox.22 ani (ca infirmiera cresa copii), cum poate ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? tonica31 tonica31 Buna ziua. Ma adresez in numele mamei mele. Ar vrea sa stie exact cand poate iesi la pensie, macar anticipat partial. Are o vechime de 20 de ani- a lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta sau pensie anticipata partiala? bodo gabriella bodo gabriella Doamna Bucur Elena nascuta pe 8 august 1957 doreste sa stie daca poate iesi la pensie anticipata sau la pensie limita de varsta conform noii legi Vechime in ... (vezi toată discuția)