avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restantier, poprire pe venituri
Discuție deschisă în Executare silită

restantier, poprire pe venituri

In urma cu cativa ani am facut imprumut la banca.Din cauza unui accident am ramas sa nu pot plati ratele .In momentul de fata am proprire pe salar,dar mi-am facut si un srl de prestari servicii.Intrebarea mea este urmatoarea :Banca poate pune proprire si pe veniturile din srl?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:03, 15 Februarie 2016
Buna Ziua
Banca nu poate pune poprire pe conturile societatii. SUnt doua patrimonii diferite: al dvs. ca persoana fizica si al societatii.
Va multumesc!
Va pote pune poprire pe orice venit/profit, in limitele prevazute de art.729 NCPC.
Pot executa silit părțile sociele deținute în SRL, sau partea din societate ce vi s-ar cuveni prin lichidare. Soluții există.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa silit ? Manole Dumitru Manole Dumitru O persoana fizica X are o creanta datorie altei persoane Y. X este patronul unei firme si este unic asociat, deasemeni este si administratorul firmei. ... (vezi toată discuția)
Asociat datorii la banci ca persoana fizica alina_ti alina_ti Daca asociatul unei societati cu raspundere limitata are datorii la banci ca persoana fizica sau posibil ,datoria sa fie deja data unei firme de recuperari ,se ... (vezi toată discuția)
Imprumutul de nevoie personale (fara gaj imobiliar) Gillbert Gillbert Buna ziua. As dori sa va prezint o speta reala cu gandul ca poate voi gasi raspunsurile la somneavoastra. In 2008 fratele meu a contractat un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)