avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Usa incuiata - interzicere acces chirias in imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Usa incuiata - interzicere acces chirias in imobil

Buna ziua, am si eu o problema, stau in chirie de mai bine de un an, dar nu am contract de inchiriere. sunt restant cu o luna la intretinere, in rest nu am alte restante. aseara cand m-am dus acasa usa era incuita cu cealalta cheie de proprietar pentru ca asa a vrut el. ce pot face legal in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters379867 , utilizator 16:56, 16 Februarie 2016
o plangere pe tulburare de posesie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat afara din chirie si lucruri retinute tetea_s tetea_s Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri... Am stat la o doamna in chirie fara contract, fara nimic. Am ramas cu intretinerea in urma si acum cateva zile ma dat ... (vezi toată discuția)
Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)
Agentul imobiliar drepturi FoxXeL FoxXeL Salut. Acum cateva luni m-am mutat in chirie cu sotia la o garsoniera. Totul a fost ok, nu am avut probleme nici cu agentul imobiliar cat nici cu proprietarul. ... (vezi toată discuția)