avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... posibil sa ma judec cu propriul copil de 6 ani ?????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

posibil sa ma judec cu propriul copil de 6 ani ?????

buna ziua. va rog frumos sa ma indrumati ce sa fac in situatia in care va trebui sa ma judec cu fiul meu de 6 ani. sunt intr-un proces( partaj si accesiune imobiliara) cu fostul sot care a decedat si cu care am un copil de 6 ani, azi am avut termen in dosar . avocata fostului a introdus mostenitorii in dosar pe fiul meu si fiica dintr-o alta casatorie ( fiica 20 ani). taxe de timbru neachitate .
cum e posibil ?????? in loc sa imi cresc fiul si sa ii ofer o viata si o educatie buna va trebui sa platesc avocati si taxe sa ma imprumut la banci casa sa ma judec cu fiul meu???????? ce se poate face e posibil avocatul numit pt fiul meu sa continue acest proces fiind interesul" superior" al coplilului adica il despagubesc pe fiul meu pe care il cresc si ma straduiesc sa aiba tot ce e mai bun ????
va rog un sfat orice parere e binevenita
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 13:55, 16 Februarie 2016
pot sa cer sa ii revina in natura partea ce i se cuvine , dreptul la casa, tinand cont ca eu il cresc deci locuim in aceeasi casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru datorata de persoana decedata Petrina29 Petrina29 buna ziua. va rog sa imi spuneti cum este corect sa precedez in acesta situatie fostul sot cu care eram in proces avea de plata o taxa de timbru judiaciar . ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna ziua . va scriu din nou pe scurt situatia mea si va rog sa ma sfatuiti cu privire la o nelamurire. am pe rol un proces de partaj cu fostu sot ( a ... (vezi toată discuția)