avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere bunuri imobile, facturare fara TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere bunuri imobile, facturare fara TVA

O societate comerciala a incheiat un contract de inchiriere cu o alta societate prin care ii pune la dispozitie un spatiu pentru folosinta (respectiv depozitarea unor bunuri). Emiterea facturii de chirie se va face fara TVA ? Ambele societati sunt platitoare de TVA.
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 15:09, 16 Februarie 2016
se face fara tva dar daca doriti sa facturati cu tva puteti depune o notificare la anaf in care specificati asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la chirie cristinasova cristinasova Buna ziua! O societate nou infiintata platitoare de TVA, care plateste 3% impozit pe venit inchiriaza un spatiu proprietate catre o alta societate neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Nota contabila miutaradu miutaradu sunt societate comerciala, am inchiriat un spatiu , am primit bani pe chirie in luna eliberand factura fiscala cu tva si chitanta Cum se fac contarile ? (vezi toată discuția)
Factura Iael Iael As vrea sa intreb daca emiterea facturii (in activitatea de prestari servicii ) catre beneficiar -persoana fizica si semnarea acesteia de catre client ... (vezi toată discuția)