avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Schimb de active
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Schimb de active

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea intrebare:

Societatea noastra detine 2 apartamente si se vrea a se face schimb cu alt apartament. Cum se va proceda din punct de vedere fiscal? Compensarea trebuie raportata la IMI?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: meleasaliviu , utilizator 16:53, 16 Februarie 2016
Acum am aflat ca cele 2 apartamente se vor da la schimb cu un apartament in Bucuresti catre o persoana fizica.

Cum se va proceda?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintarea unei firme pt inchirierea de apartamente sil_sol2001 sil_sol2001 Buna ziua, v-as ruga sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: detin un apartament si as vrea sa mai cumpar inca 2 si sa le inchiriez. Cum ar fi mai ... (vezi toată discuția)
legea 656/2002 - onpcsb - tranzactii peste 15.000 euro AlexGM AlexGM Va supun atentiei urmatoarea situatie: Locuiesc intr-un oras in care foarte multi cetateni muncesc in Marea Britanie, prin urmare exista un excedent de lire ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladiri camicami camicami Daca o societate (SRL) detine un apartament si doreste sa-l vanda, cum va proceda din punct de vedere TVA daca vinde unei persoane juridice dar unei persoane ... (vezi toată discuția)