avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport de activitate zilnica!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport de activitate zilnica!

Buna ziua!
Astazi am primit o nota prin care suntem informati ca incepand de azi 16.02.2016 vom completa un raport de activitate zilnica "NUMAI" in cadrul Serviciului Contabilitate. Cat de legal este acest lucru?
Mentionez ca nota nu este din partea managerului ci a sefului serviciu contabilitate.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2016
CostinTurcanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CostinTurcanu , utilizator 17:31, 16 Februarie 2016
Seful de serviciu are atributii stipulate in fisa postului, in acest sens?
Nu, nu are.
In acest caz, consider ca nu are voie sa va solicite acest lucru ... in reg.intern este prevazut asa ceva?
Nu, suntem singurul departament in aceasta situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli la locul de munca Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, As avea si eu o intrebare, va rog mult daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi. Unde si cum se poate sesiza faptul ca seful unui departament ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata în funcția de operator date principal ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Sunt angajata în funcția de operator date principal în cadrul unui Spitalul Județean de Urgență, având o vechime de 18 ani în aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce atributii pot fi incluse in fisa postului unui asistent manager? Monica D Monica D Angajatorul poate include orice atributie considera necesar intr-o fisa a postului? Lucrez pe o astfel de pozitie intr-o firma de paza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)