avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN 7112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN 7112

As dori sa stiu care sunt documentele pe care le inregistreaza o PFA cu obiect de activitate Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea. In general presteaza servicii pe baza de contract in tara si in strainatate si incaseaza cvaloarea serviciilor prin banca.Eu cred ca ar trebui sa emita facturi, pe baza carora inregistreaza veniturile, iar extrasele de cont se inregistraza ca incasari.

Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 12:48, 17 Februarie 2016
Le gasiti pe site-ul ONRC. Sigur trebuie sa faceti dovada studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa SANTIER SANTIER Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)
Declarația 390 pfa înregistrat cod tva intracomunitar nekwow nekwow Bună ziua, Dacă puteți sa mă ajutați cu o nelămurire. Speță: “PFA prestează servicii de consultanță în tehnologia informației(cod Caen ... (vezi toată discuția)
Facturier/chitantier butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! 1.Cum se inregistreaza serviciile din care se incaseaza sume mici (de ex 5 RON) ? Dar pt 50 RON tb factura sau chitanta? 2. Se trec si in ... (vezi toată discuția)