avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare onorariu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare onorariu

Buna ziua, a si dori sa intreb ,pot sa recuperez onorariul platit catre avocat este vorba de 2000 lei,. Am vrut sa deschid un proces de ganituire ,dar nu am fost multumit de avocat si am renuntat. Procesul nu a fost inceput ,dar onorariul am platit . Am sanse sa recuperez banii sau nu .#-o

Cel mai recent răspuns: szimisz , utilizator 16:17, 25 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Cum trebuie sa procedez,
mi ati raspuns integral, nu , din asta inteleg ca partial da , ce trebuie sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare bogdyviki bogdyviki Buna ziua. Am un auto cu capacitatea motorului sub 2000, adus din Germania, autovehicul pe care l-am inmatriculat in tara...Dupa toate taxele, a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Mi-au redus cheltuielile de judecata prin micsorarea onorariului de avocat ContSters137758 ContSters137758 Acum am primit raspunsul de la un proces aflat in pronuntare. In martie 2008, am intentat proces civil fostului prieten, actualul tata al fetitei mele. ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)