Buna ziua,
Sunt in CCC - optiunea II (2 ani) din 14.04.2015 si am descoperit ca nu apar ca asigurata la CNAS. Inainte sa nasc am avut contract de munca pe durata nedeterminata la o firma, l-am suspendat conform legii cand am nascut.
Apar ca neasigurata din 1 septembrie 2015, mi-a aratat medicul de familie in sistemul informatic al CNAS.
La CNAS nu raspunde nimeni la telefoane, la nicio ora...
De la Agentia de plati si inspectie sociala - sector 6 mi s-a spus ca toate persoanele aflate in CCC sunt asigurate si ca medicul de familie ar trebui sa ma trateze ca fiind asigurata pe baza deciziei privind aprobarea acordarii indemnizatiei de crestere copil primita de la aceasta agentie. Medicul de familie insa imi spune ca nu ii permite sistemul informatic al CNAS sa faca acest lucru.
Mi s-a mai intamplat o data sa apar ca fiind neasigurata, cand eram insarcinata, si am stat 6 ore pe holuri la CNAS asteptand sa intru la un ghiseu unde, pe baza copiei de pe buletin, un functionar a remediat problema dintr-un click.
Este revoltator ce se intampla! Stiti alta cale de a rezolva problema mea?
Probalme este in sistemul CNAS si nu la medicul de familie.... prin urmare, mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate pentru a va remedia problema asigurarii dvs.
Adeverinta
alinpic
Buna ziua,
care este legea/ordonanta unde se precizeaza ca din septembrie a.c. nu se mai elibereaza adeverinte de la cnas pentru pers care apar deja in baza ... (vezi toată discuția)