Buna ziua, si multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am contestat un proces verbal pentru amenda radar (motivul: nu circulam cu 75km/ora asa cum a mentionat agentul constatator; viteza era in jur de 60km/ora).
Am solicitat instantei sa oblige politia rutiera la prezentarea probelor (fotografie, înregistrări), certificatul de omologare a aparatului radar, buletinul de verificare metrologică a aparatului radar în termen de valabilitate, autorizaţia de operator radar. Politia rutiera a prezentat probele, mai putin fotografia/inregistrarea care ar fi dovedit cu ce viteza circulam.
Tocmai ce am primit hotararea judecatoreasca prin care se respinge plangerea ca nefondata. Aici este mentionat "Sub aspectul probatoriului, instanta a incuviintat si administrat pentru parti, proba cu inscrisurile despuse la dosar si proba cu inregistrarea video, considererand aceste probe admisibile"
Eu nu am primit aceasta proba cu inregistrarea foto/video, trebuia sa fiu prezent in sala de judecata?
ca sa vedeti video trebuie sa fiti prezent in sala de judecata. puteteati sa cereti capturi foto de pe video, DAR video nu se trimite petentului, numai in instanta se poate vizualiza.
Faceti apel si apoi la apel va prezentati si vizualizati in instanta proba video.
SUcces!
Inregistrare video
cyan
am o intrebare, poate ciudata. cum se prezinta practic in instanta de catre politia rutiera inregistrarea video a incalcarii unei reguli de circulatie. vine ... (vezi toată discuția)