Am un spatiu comercial inchiriat la parterul unui bloc nou. Am intrare separata din strada. Prin spatiu nu trec conducte de apa calda si am centrala termica proprie. Spatiul are un grup sanitar la care nu am contor pentru apa rece consumata. Platesc cate 2mc de apa in fiecare luna.
Imobilul are garaj subteran cu usa automata. Nu folosesc garajul si am fost totusi trecut la reparatia usii. Platesc energia electrica si curatenia pe scara blocului, mentenanta liftului...
Cum pot si in baza carei hotarari/legi pot sa fiu exonerat de la plata unor servicii de care nu beneficiez?
Conform disp HG nr 1588/2007 comitetul executiv poate dispune exonerarea de la plata energie electrica aferent lift pentru locatarii de la parter/mezanin
Dv chiar daca Prin spatiu nu trec conducte de apa calda si am centrala termica proprie. Spatiul are un grup sanitar la care nu am contor pentru apa rece consumata.utilizati instalatia comuna de alimentare cu utilitati,respectiv trebuie dsa achitati consum individual+parti comune