avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoritate parinteasca minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoritate parinteasca minor

Buna seara! Am divortat recent si am obtinut custodie comuna a unui copil de 1an. Fostul meu sot nu a platit timp de 3 luni pensia alimentara si nici nu are de gand nu a contribuit cu nimic la cresterea copilului de la varsta de 6 luni de cand am parasit domiciliul comun si pana in prezent, bunicii parteni nu ne-au vizitat niciodata de la despartire, nu au telefonat niciodata,nu s-au interesat nicodata de starea copilului. A trebuit sa ma ocup exclusiv de cresterea copilului. Acum as dori sa plec la fratele meu in strainatate pentru a ma angaja si ai putea oferi copilului meu un viitor mai bun dar fostul sot nu vrea sa isi dea acordul pt a parasi tara. Fratele meu are propria afarcere poate face dovada si dovada spatiului in care vom locui. As vrea sa stiu daca pot face ceva, cum il pot convinge sa imi dea acordul, nu vreau sa il despart de copil vreau doar ceva mai bun pentru fiul meu. Exista vreo cale??
Cel mai recent răspuns: ludo-vica , utilizator 22:22, 20 Februarie 2016
Da chiar asta am sa fac,fratele meu imi trimite un contract si o dovada a spatiului unde vom locui.El(fostul sot) nu intelege ca pe langa drepturi are si obligatii fata de copilul lui. Da...sper ca vom reusi. Va multumesc pt raspuns
Da este complicat dar nu imposibil!!
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort OvidiuDaren OvidiuDaren Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate. Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu copilul din tara? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu ... (vezi toată discuția)