avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda fiscala

Daca firma la care lucreaza un prieten, face frauda fiscala (mare,in jur de 50000 de lei pe luna,in lunile bune ) , in cazul unui control ANAF , ea va raspunde penal pentru frauda? este un magazin cu imbracaminte . Nu vreau sa dau mai multe detalii decat celor de la ANAF,in cazul in care ea nu va avea probleme. Mentionez faptul ca este si semnatura ei prin hartiile de registru. Va multumesc ! ori cum in cel mai scurt timp voi sesiza ANAF-ul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:33, 18 Februarie 2016
Se va face probabil un control și se va stabili dacă este cum ziceți.

Dacă se constata săvârșirea de infracțiuni se va sesiza organul de urmărire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura control politia economica RARY RARY Reprezit o institutie publica si in anul 2008 am desfasurat o investitie ( contract de lucrari ) . La scurt timp cei de la politia economica au ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals ? Daniel Velicu Daniel Velicu Buna ziua as dori si eu o lamurire intr-un litigiu de munca : Prietena mea a fost data afara fara preaviz si iau fost date niste hartii tipizate dar ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin grcarm grcarm In cazul unui furt din magazin nesoldat cu plangere din partea conducerii magazinului ci doar cu semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)