avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit?

Am mers la un notar sa facem acte de donatie pentru casa.Bineanteles ca a trebuit o documentatie cadastrala pt casa si terenul aferent constructiei.Abia acum am descoperit ca nu tot terenul din gradina casei este trecut pe titlul de proprietate ,desi il detinem din 1974,de cand am construit casa.,primaria stie ca terenul e al nostru,nu a fost revendicat de nimeni si cu toate acestea acum nu putem incheia actele de donatie din cauza ca terenul nu e trecut pe titlu.Ce putem face acum,in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 18:13, 22 Februarie 2016
În această siuaţie , pentru terenul care-l deţineti fără acte va trebui să deschideţi o acţiune de uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)