avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Modalitate de completare a declaratiei pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Modalitate de completare a declaratiei pentru stabilirea impozitului pe cladire

Buna ziua!
Sotul meu are un apartament proprietate personala intr-o localitate, alta decat cea unde locuieste in prezent.
In acest apartament locuiesc parintii sai care detin un SNC suspendat de cca.3-4 ani (fara activitate)si un cabinet -persoana fizica care sunt trecute pe aceasta adresa a apartamentului sau cu sediul social.Va rog sa-mi comunicati cum sa completeze declaratia pentru impozitul anual?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:57, 18 Februarie 2016
Dacă în acel apartament nu se desfășoară activitate economică(activitati de birou, administrative, comerciale, de agrement, cult, cultura, educatie, financiar-bancare, sociale, turistice, de sanatate etc) veți bifa clădire rezidențială (VII, a) și veți anexa la declarație și certificatul constator de la registrul comerțului .
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe apartament alexflorin40 alexflorin40 Imi desfasor acttivitatea ca agent de asigurare persoana fizica individuala, nu PFA. Conform noului Cod Fiscal, am obligatia sa ma inregistrez fiscal, ... (vezi toată discuția)
Impozit casa noul cod fiscal 2016 gabrielaman gabrielaman Buna ziua ! Un proprietar care a avut un contract de inchiriere cu o firma in perioada 2012-2013 (firma declarand spatiul ca sediu social si punct de lucru) ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament georgeangheloiu georgeangheloiu Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)